Bacău: S-au dublat sesizările la E.ON Gaz după explozia de pe Martie Horia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania E.On Gaz spune că explozia care s-a produs înainte de Crăciun la un bloc de locuințe de pe strada Martir Horia din municipiul Bacău a pus la treabă toate echipele de intervenție. Rețele din tot orașul au fost luate la bani mărunți pentru a depista eventualele nereguli.

De treabă pare să le dea și băcăuanii care sesizează orice miros suspect sau zgomot ciudat remarcat la rețelele de gaz din locuință sau de pe casa scării.

"Numărul sesizărilor primite de la consumatorii din municipiul Bacău, atât la Dispeceratul de Urgenţă al companiei noastre, cât şi prin intermediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău s-a dublat în ultima perioadă", spune Corneliu Zaiț, purtătorul de cuvânt al E.ON Gaz.

Reamintim că în urmă cu aproape o lună de zile un bloc de locuințe de pe strada Martir Horia din Bacău a sărit în aer în urma unei acumulări de gaze. Ancheta nu s-a finalizat, însă familiile afectate au primit deja sprijin financiar.

"Compania noastră suportă cheltuielile pentru închirierea de apartamente pentru familiile evacuate (pe o perioadă de minim şase luni, cu posibilitate de prelungire, în funcţie de momentul la care blocul afectat de explozie ar urma să fie reabilitat), precum şi cheltuielile de întreţinere ale acestora. Totodată am acordat un sprijin financiar de urgenţă care să acopere nevoile imediate ale acestora", a mai spus Zaiț.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite