Bacău: S-a dat start ediței de vară a Campaniei Marea Debarasare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Campania Marea Debarasare va avea loc trimestrial.
Campania Marea Debarasare va avea loc trimestrial.

Persoanele care locuiesc în Onești, Comănești, Buhuși dar și Moinești și Bacău vor avea ocazia de a renunța astăzi la aparatura electrică și electrocasnică nefuncțională. Aceștia pot scoate în fața locuințelor aparatura uzată în cadrul celei de a doua ediții din acest an a Campaniei "Marea Debarasare".

Persoanele care locuiesc în Onești, Comănești, Buhuși dar și Moinești și Bacău vor avea ocazia de a renunța astăzi la aparatura electrică și electrocasnică nefuncțională.

"La fel ca și în edițiile precedente aparatura va fi colectată din fața blocurilor de agenții de la salubrizare. Oamenii se pot debarasa de televizoare stricate, aspiratoare, fiare de călcat, cuptoare cu microunde dar și monitoare sau imprimante uzate", a explicat Maria Ionoș, purtător de cuvânt în cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Bacău.

CITEŞTE ŞI: IALOMIŢENII SE DESPART CU GREU DE APARATELE VECHI

Tot ea a mai zis că în cadrul primei ediții a campaniei desfășurate la sfârșitul lunii martie în acest an, în tot județul s-au colectat de la populație aproximativ 20 de tone de deșeuri.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite