Bacău: Rezultatele contestațiilor de la Bacalaureat, afișate în școli/ Vezi aici ce notă ai obţinut în urma contestaţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La centrele de examinare din județul Bacău s-au afișat rezultatele la contestațiile făcute de candidații nemulțumiți de notele obținute la Bacalaureat.

Oficialii de la Inspectoratul Școlar Județean Bacău spun că după recorectare, procentul de promovabilitate la nivelul județului nostru a crescut cu circa 1%, dar că situația nu este finalizată. Asta înseamnă că în jur de 30 de elevi au promovat după contestații.

Vezi aici ce notă ai luat în urma contestaţiei

La centrul de examinare de la Colegiul Tehnic „Anghel Saligny" din Bacău, unde zeci de teze au fost reevaluate, candidații au așteptat ore în șir să se afișeze rezultatele. 90% dintre ei au plecat acasă la fel de dezamăgiți.

image

"Am făcut contestație doar la bilogie, dar tot nu am reușit să promovez. Oricum nu mă așteptam să-mi dea în plus la notă. O să mă apuc de învățat și dau din nou în toamnă. Vreau să mearg la Facultatea de Kinetoterapie din Bacău și cred că am șanse să mai apuc loc după ce s-a întâmplat la Bac", ne-a spus Mihăiță Amaricăi, un absolvent.  

În județul Bacău s-au depus aproape 2.700 de contestații.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite