Bacău: Rezultatele concursului de suplinire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În județul Bacău la concursul pentru suplinirea posturilor vacante din învățământ s-au înscris 773 de candidați. Dintre aceștia doar 558 s-au prezentat în sălile de examinare.

Vineri a avut loc la Colegiul Național "Ferdinand I" concursul pentru suplinirea posturilor vacante din învățământul băcăuan.

Deși s-au înscris inițial 773 de candidați, doar 558 s-au prezentat în sălile de examinare. Din cei 366 de participanți cu studii corespunzătoare postului, 352 au obținut note între 5 și 10, iar 14 au primit note mai mici de 5.

Din cei 192 de candidați fără studii corespunzătoare postului care s-au prezentat la concurs, 23 au fost respinși și 169 au fost declarați admiși. Lista posturilor vacante este afișată aici.

Urmează o altă etapă cea a repartizării candidaților pe posturile sau catedrele vacante sau rezervate, în ședință publică.

"Ședința va avea loc între 23 și 25 august. Atunci se va hotărî la nivel județean repartizarea cadrelor didactice titulare aflate în restrângere de activitate nesoluţionată, a cadrelor didactice titulare care solicită detaşare la cerere şi a suplinitorilor calificaţi", a zis Claudia Merticariu, purtător de cuvânt la Inspectoratul Județan Școlar Bacău.

Pe 30 august va avea loc o altă ședință publică pentru  repartizarea suplinitorilor fără studii corespunzătoare pe posturile didactice vacante.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite