Bacău: Rețea de contrabandiști reținută de procurori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O grupare formată din şapte persoane acuzate de trafic și comerț cu țigări netimbrate a fost reținută pentru 24 de ore . Azi, ei vor fi duși în fața instanței Tribunalului Bacău la propunerea procurorilor DIICOT de arestare preventivă pentru 29 de zile

MAI CITIȚI:

Rețea de contrabandă cu țigări decapitată la Târgu Ocna

Şapte persoane din județele Bacău, Iași și Suceava, acuzate de trafic și contrabandă cu țigări netimbrate, au fost reținute azi noapte de procurorii DIICOT. Decizia a fost luată în urma mai multor descinderi care au avut ieri, de mascații de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog (BCCOA) Bacău, în locuințele, garajele și depozitele unde Victor Bodea, om de afaceri din Târgu Ocna, ținea baxurile de țigări aduse din Republica Moldova și Ucraina. 

Se pare că aceasta este doar o primă etapă a unei anchete mai vaste în care sunt vizați și oameni ai administrației locale și polițiști sub protecția cărora s-a desfășurat comerțul ilegal cu țigări de contrabandă.

În urmă cu șase luni, Romeo Ursu, agent de Poliție din Târgu Ocna, a demisionat din funcție după ce a fost oprit în trafic de un echipaj de la Rutieră și în mașina sa s-au găsit 8.000 de pachete cu țigări, care urmau să ajungă la Bodea pentru a fi vândute în diferite magazine din țară.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite