Bacău: ”Regele leu” a ajuns în bibliotecile băcăuanilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă dimineață s-au înregistrat temperaturi extrem de scăzute în Bacău, acest lucru nu i-a împiedicat pe băcăuani să vina la chioșcurile de ziare de la prima oră pentru a cumpăra primul număr din noua colecție „Disney Clasic".

"Eu am toate numerele din prima colecție Disney. Le-am cumpărat pentru băiețelul meu de trei ani. El este fascinat de povești și mai ales de grafica volumelor. Nu se desparte de cărți nici la grădiniță. Nu puteam să ratez noul număr", a spus Cristina Ghindă, o băcăuancă de 31 de ani.

Vânzătorii spun că au avut vânzări bune în această dimineață. "Eram sigură că va merge bine vânzarea pentru că prima colecție Disney Clasic s-a dat ca pâinea caldă. Lumea vine de la 8.00 și întreabă de cărți. Alții îmi cer cu o săptămână înainte să le țin un număr", a zis Elena Ciobanu, angajată la chișcul de ziare din pasajul Revoluției.

Celebrele povești inspirate din filmele de animație Disney vor apărea în fiecare marți, într-o colecție ilustrată, împreună cu ziarul "Adevărul".

Prețul unei cărți este de 12,99 de lei. Volumul care a fost distribuit astăzi conține 64 de pagini color și ilustrații fidele filmului original.

Noua colecţie va cuprinde 12 volume ce vor fi distribuite până pe 21 decembrie. Este vorba despre „În căutarea lui Nemo", „Pisicile aristocrate", „Povestea jucăriilor", „Ratatouille", „Incredibilii", „Dumbo", „Compania Monştrilor", „Maşini", „Tinkerbell - Clopoţica", „Wall-E" şi „Pinocchio".

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite