Bacău: „Recurs la Dumnezeu“, protest contra judecătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mioriţa Berbece apelează la dreptatea divină
Mioriţa Berbece apelează la dreptatea divină

Angajaţii unei firme de marochinărie au scris un pomelnic către divinitate în care au trecut numele celor care le-au judecat procesul.

Mioriţa Berbece a ajuns să facă apel la Dumnezeu în mod public după ce a primit din partea Tribunalului Bacău o sentinţă care a lăsat-o fără loc de muncă.


Femeia spune că a lucrat 30 de ani ca muncitor la o firmă de marochinărie din Centru şi, după patru ani de procese, spaţiul a fost câştigat în instanţă de altă firmă.


Vor să-şi repare imaginea


„Verdictul dat de judecători nu este corect. Eu şi ceilalţi şase colegi am rămas fără loc de muncă. Suntem obligaţi să predăm spaţiul şi nu avem altă locaţie“, a spus supărată Mioriţa Berbece. Pentru că nu a găsit o altă cale de protest, femeia a luat câteva coli de hârtie, o lumânare şi un colac şi i-a trecut într-un pomelnic pe judecătorii care s-au ocupat de dosar. „Aveam două variante: să merg la vrăjitori sau să fac recurs la Dumnezeu“, a mai spus femeia. În pomelnicul scris de Berbece sunt trecute numele a şase judecători din cadrul Tribunalului Bacău.


Cei aflaţi pe listă nu sunt de acord cu gestul femeii  şi spun că vor ca cineva să le reabiliteze numele. „Vom face o cerere de apărare a reclamaţiei la CSM. Pentru mine comisia contează şi ea poate demonstra că suntem persoane integre profesional şi moral“, a spus Maria Oboroceanu, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Bacău şi una din cele şase persoane din pomelnicul Mioriţei Berbece.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite