Bacău: Puncte de prim ajutor pentru victimele caniculei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băcăuanii care vor să se răcorească cu un pahar de apă, vor să-și măsoare tensiunea sau doresc pur și simplu să ceară un sfat de la un medic pe caniculă au la dispoziție începând de astăzi peste 20 puncte de prim ajutor.

Punctele de prim ajutor au fost deschise în tot județul la inițiativa Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bacău și vor funcționa până la sfârșitul lunii august. Astfel, la nivelul municipiului se va oferi ajutor celor interesați la sediul Serviciului Public de Asistență Socială de pe strada Ștefan cel Mare, la Biserica Ortodoxă "Sfântul Neculae", la Cinematograful Central, la Casa de Asigurări de Sănătate Bacău, la Biserica "Sfântul Dumitru", în incinta Primăriei și la Serviciul Public de Evidență a Persoanelor de pe strada Henri Coandă.

"Alte cinci puncte de prim ajutor au fost deschise și în Onești la Primărie, Direcția de Asistență Socială, la Catedrala Ortodoxă, Piață și Muzeul de Istorie", ne-a explicat Andrei Grecu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bacău.

Totodată, 11 corturi de acest gen sunt amenjate și în Moinești, Comănești și Târgul Ocna. Ele vor funcționa zilnic între orele 9.00 și 20.00. "Sperăm că astfel vom putea veni în ajutorul oamenilor care sunt în trecere prin oraș și vor să se adăpostească într-un loc răcoros", a încheiat Andrei Grecu.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite