Bacău: Punct final la Campionatele Naţionale de Atletism/Vezi aici rezultatele sportivilor băcăuani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un sportiv din Bacău a câştigat aur la două probe diferite. Trei medalii de aur, una de argint și una de bronz sunt performanțele sportivilor băcăuani la Naționalele de Atletism

Doi sportivi băcăuani au reuşit să câştige trei medalii de aur la Campionatele Naţionale de atletism în sală pentru juniori III, ce au avut loc în acest weekend la Bacău.

Atletul Andrei Melnicescu (pregătit de profesorul Bogdan Constantin, dublu legitimat la CSS Bacău şi CSM Oneşti) a câştigat două titluri de campion la două probe diferite, respectiv săritura în lungime (6.02 m) şi 60 m (7.41 secunde).

Andra Cojocaru (CSS Bacău, antrenată de profesoara Aura Balaban) a reuşit să sară peste ştacheta înălţată la 1,60 m şi a câştigat primul său titlu de campioană naţională în sală, la săritura în înălţime.

Sportivii băcăuani au reuşit să cucerească şi o medalie de argint (ştafeta feminină de 4 x 200 m a CSS Bacău compusă din Elena Lupu, Andreea Sachelaru, Cristina Hârbu, Bianca Romaşcanu) şi una de bronz (Iulian Laslău la 800 m).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite