Bacău: Programul de sărbători al instituţiilor publice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Secția de Primire Urgențe va fi deschisă în perioada sărbătorilor
Secția de Primire Urgențe va fi deschisă în perioada sărbătorilor

Spitalele din municipiul Bacău vor avea în zilele de Crăciun program de week-end. Serviciul de ambulanță nu va avea liber de sărbători iar Agenţiile de voiaj CFR vor fi închise în prima zi de Crăciun şi pe 1 ianuarie 2011.

Policlinicile vor fi închise în primele două zile ale Crăciunului, iar în secțiile spitalului se vor asigura liniile de gardă. În schimb, Unitățile de Primire a Urgențelor vor fi deschise non-stop pe toată perioada sărbătorilor.

Ambulatorul de Specialitate pentru Copii va fi închis sâmbăta și duminica, iar micuții care vor avea nevoie de îngrijiri medicale vor fi văzuți de medicii de la Unitatea de Primire Urgențe (UPU). Medicii de familie au propriul program de lucru, stabilit cu Casa Județeană de Asigurari de Sănatate. Acesta va fi afișat la fiecare cabinet. 

În ce priveste instituțiile bugetare, angajații vor avea liber numai sâmbată și duminică. Vineri, 24 decembrie, instituțiile bugetare iși vor desfasura activitatea după programul normal de lucru. 

Poliţiştii nu vor avea parte de odihnă 

Cei mai ghinioniști sunt angajații de la Serviciul Circulație. "Se lucrează pe ture. O parte dintre colegi vin la serviciu iar o parte vor sta acasă. Polițiștii de la Serviciul Circulație vor lucra după programul normal", a spus Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bacău. 

Programul Serviciului de Transport Public Bacău va fi redus în perioada 25-27 decembrie. 

Autobuzele vor circula în municipiul Bacău în intervalul orar 05.00-22.30, însă numărul acestora va fi limitat. Vor circula doar opt autobuze pe linia 22 și opt pe linia 18 și vor avea o frecvență de circa nouă minute. Pe linia 17 vor circula doar patru autobuze, iar frecvența va fi de 18 minute pe timpul zilei și de 25 de minute după ora 17.00.

Programul farmaciilor deschise de sărbători

Farmacia Numărul 1, strada Nicolae Bălcescu, program non-stop

Farmacia Farmaved, strada Pieții, program 08.00 - 22.00

Farmacia Heliofarm, strada Heliofarm, program 08.00 - 22.00

Farmacia Diana, strada Ștefan cel Mare, program 08.00 - 22.00

Farmacia Salofarm, strada Ciprian Pintea, program 08.00 - 22.00

Farmacia Diana, strada Ștefan cel Mare, program 08.00 - 22.00

Farmacia Farmavis, strada Gării, program 08.00 - 22.00

Agenţiile de voiaj CFR vor avea program normal de lucru în zilele de 24 şi 31 decembrie, iar în prima zi de Crăciun şi pe 1 ianuarie 2011 vor fi închise, informează CFR Călători.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite