Bacău: Produse naturiste și aparatură performantă la târgul Medicalexpo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele care sunt în căutare de medicamente dar și de aparatură medicală de ultimă generație sau alte accesorii care pot fi folosite în domeniul sănătății sunt așteptate de mâine la Medicalexpo și Dentaexpo.

Târgurile se vor deschide mâine la ora 11.00 la Complexul Muzeal "Iulian Antonescu" din Bacău în holul principal și vor reuni peste 20 de reprezentanți ai firmelor din profil din țară și străinătate.

Dacă medicii au ocazia de a achiziționa ustensile și echipamente pentru cabinete, tinerii pot cumpăra medicamente naturiste, dar și produse specifice medicinei tradiționale distribuite de firme recunoscute în străinătate.

Evenimentul este  organizat de Camera de Comerț și Industrie Bacău care, și-a propus să vină, în special, în ajutorul medicilor pentru a-și dota cabinetele.

"Expozanții vor aduce aparatură medicală, echipamente de protecție, mobilier medical, aparatură stomatologică și produse naturiste. La aceste târguri au confirmat participarea peste 300 de medici din judeţele Regiunii Nord-Est, precum şi peste 400 de asistenţi medicali din judeţul Bacău", a zis Mihai Tulbure, directorul Camerei de Comerț Bacău.

Totodată zilele acestea va avea loc și Conferința Regională a Medicilor de Familie și Cursul Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, moașelor și Asistenților Medicali din România.

Programul de vizitare a târgurilor este cuprins între orele 10.00 și 18.00, iar intrarea este gratuită.

Cele două târguri vor putea fi vizitate până duminică.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite