Bacău: Prinși la furat în supermarketuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, în jurul orei 11.00 jandarmii au prins un barbat de 27 de ani în timp ce vroia să plece cu mai multe produse dintr-un supermarket pe care nu avea de gând să le plătească. Tot ieri, o altă fată de 22 de ani a fost prinsă cu geanta plină de produse cosmetice.

O patrulă de jandarmi a fost sesizată ieri, în jurul orei 11.00 de agenții de pază de la un supermarket din oraș că un bărbat de 27 de ani din comuna Dumbrava Roșie din județul Neamț vroia să plece cu buzunarele doldora de produse fără să achite niciun leu.

"Bărbatul a profitat de neatenția personalului și a sustras 20 de pachete de gumă de mestecat, ascunzându-le în buzunarele de la pantaloni", ne-a spus Sebastian Crețu, purtător de cuvânt la Inspectoratul Județean de Jandarmi Bacău.

În aceeași zi, la ora 15.30 jandarmii au fost anunțați din nou că în alt supermarket o fată de 22 de ani a profitat de aglomerație și a furat mai multe produse cosmetice pe care le-a pus în geanta sa.

"În urma celor constatate, persoanelor respective li s-au întocmit actele premergătoare sub aspectul susceptibil săvârşirii infracţiunii de furt calificat, dosarele în cauză întocmite urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău în vederea continuării cercetărilor. Prejudiciul din cele două cazuri a fost recuperat şi predat reprezentantului părţii vătămate", a încheiat Sebastian Crețu.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite