Bacău: Prins în timp ce vindea țigări de contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii au confiscat țigări în valoare de 8.000 de lei.
Polițiștii au confiscat țigări în valoare de 8.000 de lei.

Lucrătorii de la Poliția Primăriei au surprins, ieri, un bărbat de 21 de ani în timp ce vindea țigări de contrabandă trecătorilor din propria mașină. El a fost amendat de 1.000 de lei, iar țigările în valoare de 8.000 de lei i-au fost confiscate.

Ieri, în jurul orei 9.20 lucrătorii de la Poliția Primăriei Bacău l-au surprins pe Ion C. de 21 de ani din comuna Măgura în timp ce vindea trecătorilor țigări de contrabandă aduse din Republica Moldova în Piața Centrală.

Cele  1.474 de pachete de țigări în valoare de 8.000 de lei pe care le ținea în porpagajul mașinii sale i-au fost confiscate, iar băcăuanul a fost amendat cu suma de 1.000 de lei pentru că nu putea  justifica prin acte proveniența acestora.

"Avertizăm pe această cale persoanele care aleg să desfăsoare acte de comerț fără a deține documentația prevazută de lege, că aceste controale vor căpata un caracter permanent până la crearea unui climat de comerț civilizat și autorizat în municipiul Bacău", a declarat Florin Podoleanu, purtător de cuvânt în cadrul Poliției Primăriei Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite