Bacău: Prichindeii se distrează la Grădinița de Vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul Județean Școlar Bacău a demarat cea de a doua parte a programului Grădinița de Vară. Prin intermediul acestuia preșcolarii își pot petrece timpul liber alături de educatorii de la Grădinița Nr. 27 pănă la sfârșitul lunii iulie.

Grădinița de Vară este un sprijin adus părinților. "Este un avantaj pentru nou părinții pentru că știm că în timpul zilei copiii noștri sunt pe mâini bune. Acolo sunt prinși în activități educative, desenează, învață poezii și nu trebuie să ne angajăm o bonă să petreacă timp alături de ei", ne-a zis Iustina Cozma, o băcăuancă de 36 de ani.

Până acum, la unitatea de învățământ părinții au înscris 53 de copiii. Părinții plătesc șapte lei pe zi, contravaloarea meselor. Programul este menit să se desfășoare și în luna august.

Astfel, de pe data de 2 și până pe 14 august, preșcolarii pot veni la Grădinița Nr. 30 de pe strada "Alecu Russo" și de pe data de 16 până pe 31 august, adulții îi pot aduce pe cei mici la Grădinița nr. 18, de pe strada Gheorghe Vrânceanu.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite