Bacău: Premii la Gala Societăţii Civile pentru ONG-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaţia de Sprijin Comunitar (FSC) Bacău a obţinut locul întâi pe ţară la Gala Societăţii Civile, care a avut locla Bucureşti. Proiectul acesteia, „Servicii integrate pentru zona Podu Turcului“, a fost recunoscut la categoria „Dezvoltare economică şi socială“.

Totodată, Crucea Roşie Bacău a luat locul întâi la secţiunea „Servicii sociale pentru categorii defavorizate“. Cele două proiecte ale organizaţiilor din Bacău au fost alese dintre alte peste 190 de idei implementate de 136 de organizaţii din ţară.

Proiectul FSC cu o valoare de peste un milion de euro a fost declarat la cea de-a  VII-a ediţie a Galei cel mai bun proiect din România. „Suntem onoraţi de această distincţie care reflectă profesionalismul şi dăruirea echipei FSC care, de mai bine de 12 ani, se află zi de zi alături de oamenii din cele 10 comune din zona Podu Turcului“, a afirmat Gabriela Achihăi, preşedintele FSC Bacău.


„Banca de alimente“, în sprijinul băcăuanilor


Reprezentanţii Crucii Roşii Bacău au primit cu bucurie distincţia acordată şi susţin că vor continua să dea o mână de ajutor familiilor defavorizate. „Vom continua să susţinem proiectul «Banca de Alimente» şi sperăm că vom avea parte de acelaşi sprijin din partea băcăuanilor. Prin proiectul nostru, peste 500 de familii din judeţ au primit în 2009 alimente“, a declarat Marcel Babliuc, directorul Crucii Roşii Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite