Bacău: Portret/ Montel Alexis Vasiliu dansează asemenea lui Michael Jackson

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Montel Alexis Vasiliu
Montel Alexis Vasiliu

La numai nouă ani, se antrenează singur în fiecare zi pe melodiile binecunoscutului cântăreţ.

Montel a moştenit dragostea pentru dans a mamei sale. Ea a fost cea care l-a îndrumat în urmă cu patru ani să încerce să înveţe acest sport la un club din oraş.

„Vedeam mereu la televizor dansatori şi eu îi imitam în felul meu. Mama a hotărât să mă dea la dansuri pentru a-mi încuraja pasiunea“, spune băiatul. A reuşit să devină un micuţ dansator profesionist şi dovadă sunt medaliile pe care le-a câştigat la concursurile naţionale de dans sportiv.

„Am luat de două ori locul II şi de trei ori locul al treilea. Chiar primăvara aceasta am luat locul II pe ţară la un concurs naţional cu partenera mea la Bucureşti. A fost greu, dar am reuşit“, spune Montel. Băiatul nu-şi imaginează viaţa fără dans şi de aceea nu-i este greu să meargă din două în două zile la antrenamente. Montel iubeşte tangoul şi rumba, dar cel mai mult îi place să danseze aidoma lui Michael Jackson.

A învăţat de pe internet

 „Când a murit starul, mama mea a plâns. Atunci, mi-am dorit să învăţ şi eu să dansez ca el, ca să-i fac o bucurie. Din prima mi-au ieşit mişcările lui şi nu mi-a arătat nimeni. Mai am de învăţat, dar cred că mă descurc destul de bine“, explică tânărul. Montel a învăţat cum dansează vedeta de pe internet. „Mă uitam la schemele lui şi încercam să le fac şi eu în camera mea. Îmi ies mulţi paşi, mai puţin „The Moonwalk“ lateral. Nu mă las, mă antrenez în fiecare seară, iar mama mea mă urmăreşte mereu“, spune Montel. 

Talenul său a fost remarcat chiar şi în Irlanda, unde a dansat la câteva spectacole. „De Crăciun, voi dansa din nou în Irlanda, la un concurs de talente“, explică Montel.  Pe viitor vrea o carieră în dans. „Vreau să devin campion în câţiva ani şi să-mi depăşesc clasa ca să pot învăţa tehnici noi de dans“, afirmă tânărul dansator.

Profil
Născut. 15 mai 2001, Irlanda.
Studii. Este în clasa a III-a la Şcoala „Mihai Drăgan“ din Bacău.
Familie. Locuieşte cu părinţii.

Întrebări şi răspunsuri
Ce dans ai vrea să mai înveţi?
Mi-ar plăcea ştiu dansul irlandez. Ştiu că este foarte greu, dar voi face tot posibilul să-l stăpânesc. Aş vrea să-mi mişc picioarele ca Michael Flatley.
Cum te descurci cu dansul şi şcoala?
În fiecare zi îmi impart timpul în aşa fel încât să fac teme şi antrenament. Oricum, nu trece o zi fără să repet paşii pe care i-am învăţat de la antrenor sau să nu dansez pe muzica idolului meu.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite