Bacău: Pompierii au dăruit cadouri copiilor cu dizabilități

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au dat cadouri copiilor de la Centrul Daniel
Pompierii au dat cadouri copiilor de la Centrul Daniel

Cei 55 de micuți cu probleme neuromotorii, beneficiari ai Centrului Daniel din Bacău l-au primit astăzi pe Moș Crăciun. Și asta pentru că în fiecare an, în ajunul sărbătorilor de iarnă, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Maior Constantin Ene" al județului Bacău, inițiază un proiect prin care sprijină copiii cu dizabilități, din Centrul de Recuperare Neuromotorie „Daniel".

În această dimineață la ora 10.00,  copiii din cadrul centrului s-au  bucurat de numeroae cadouri oferite de comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență  „Maior Constantin Ene" al Județului Bacău, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Cadourile oferite copiilor au constat în produse tradiționale specifice sărbătorilor de Crăciun, iar valoarea acestora este de aproximativ 900 lei.  Suma a fost adunată prin contribuția umanitară a cadrelor unități.

Micuții împreună cu reprezentanții centrului au desfășurat cu această ocazie și o serbare de Crăciun plină cu surprize.

Copiii au cântat colinde și au recitat poezii. Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Neuromotor Bacău, Centrul de Recuperare Neuromotorie „Daniel" este o organizație neguvernamentală, nonprofit, care a fost înființată în 1990.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite