Bacău: Polițiștii au descins în locuințele contrabandiștilor de țigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, polițiștii au descins în locuințele unor persoane care fac parte dintr-o grupare specializată de contrabandă. Aceștia au ridicat de la fața locului peste 45.000 de pachete de țigări, 96 de sticle de whisky, 101.000 lei, 10.200 euro şi 500 USD.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate din Bacău, Buzău, Ialomița, sub conducerea procurorilor D.I.I.C.O.T au organizat ieri o acțiune de demascare a unei grupări specializată în introducerea, depozitarea și comercializarea de țigări de contrabandă din Republica Moldova.

Astfel, ei au organizat un flagrant, urmat de efectuarea a 11 percheziții la locuințele a mai multor suspecți de contrabandă și evaziune fiscală în București și în județele Ialomița, Vrancea și Bacău.

"În urma prinderii în flagrant şi a percheziţiilor efectuate, au fost ridicate în vederea cercetărilor 45.403 pachete de ţigări de diferite mărci, 96 sticle de whisky, 101.000 lei, 10.200 euro şi 500 USD", a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Județan de Poliție Bacău.

De asemenea, procurorii au dispus reținerea a șapte suspecți. "În prezent cercetările continuă în vederea probării activităților infracționale desfășurate de către toți membrii rețelei", a mai spus Narcisa Butnaru.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite