Bacău: Ploaie de sancțiuni pe străzile din municipiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrătorii de la Poliția Rutieră au verificat timp de o săptămână pe timp de noapte dacă șoferii respectă viteza legală pe străzile din municipiu.  Pentru că băcăuanilor le place viteza aceștia au aplicat 236 de sancțiuni.

Polițiștii băcăuani au acționat noaptea pe străzile din oraș timp de o săptămână pentru a sancționa șoferii care nu respectă viteza regulamentară.

"Acțiunea a avut ca scop prevenirea și reducerea numărului de accidente rutiere și a consecințelor acestora, dar și disciplinarea participanții la trafic. Polițiștii, împărțiți în două echipe au făcut controale între orele 22.00 și 6.00", a explicat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt la Inspectoratul Județean de Poliție Bacău.

Ca urmare a neregulilor constate au fost aplicate un număr de 236 de sancțiuni, în valoare de 51.040 de lei. De asemenea, au fost constatate două infracțiuni și au fost suspendate opt permise de conducere.

"Acțiunea se va desfasura și în perioada urmatoare, prioritar fiind disciplinarea tuturor participanților la trafic și descurajarea celor care au tendința de a calca pedala de accelerație, mai mult decat prevede legea, poziția aparatelor radar fiind schimbată periodic", ne-a mai spus Narcisa Butnaru.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite