Bacău: Peste 2.000 de alergători s-au întrecut la crosul Loteriei Naționale Române

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întrecerea a ajuns la cea de a XIII-a ediție iar anul acest s-a înregistrat și o premieră: organizarea crosului concomitant în cinci mari orașe din țară: București, Cluj Napoca, Timișoara, Iași și Bacău

Startul competiției s-a dat la ora 11.00 din fața statuii lui Ștefan cel Mare iar alergătorii au avut de străbătut un traseu de patru kilometri cuprins între strada N. Bălcescu, strada Mărășești, strada 9 Mai, B-dul Alexandru cel Bun, strada I.L. Caragiale și Bulevardul Unirii.

Competiția s-a desfășurat pentru prima dată la Bacău după ce, celelalte 12 ediții au avut loc numai în capitală. Alergătorii au avut de străbătut un traseu de patru kilometrii lungime și au fost distribuiți pe trau  categorii de vârstă, copii, junior, seniori și veterani și o categorie dedicată persoanelor cu dizabilități aflate în scaun cu rotile.

"A fost cel mai mare cros desfășurat vreodată la Bacău. Au participat peste 2.000 de persoane, atât amatori cât și profesioniști în ale alergatului. Pentru mine este o mare realizare având în vedere că Bacăul este orașul meu de suflet", a spus Doina Melinte, președintele Autorității Naționale pentru Sport și Tineret.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite