Bacău: Peste 120 de persoane au fost audiate la Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alte 1200 au fost sancţionate contravenţional. Acesta este bilanţul unei acţiuni de amploare ce s-a desfăşurat, zilele acestea, în municipiul Bacău.

Aproximativ 430 de poliţişti au fost scoşi în stradă unde au acţionat pentru păstrarea ordinii publice, prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea persoanelor suspectate de comiterea de infracţiuni.

În cele trei zile, cât a durat acţiunea, poliţiştii au legitimat 2365 de persoane, din care 128 au fost conduse la sediul Poliţiei Muncipiului Bacău pentru a fi verificate suplimentar.

"Au fost constatate 20 de infracţiuni şi s-au identificat şi prins 23 de persoane suspectate de săvârşirea unor fapte de natură penală. Şase persoane au fost reţinute pentru 24 de ore şi prezentate Judecătoriei Bacău cu propunere de arestare preventivă", a spus Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău.

Alte 1261 de persoane au fost sancţionate contravenţional, majoritatea la regimul circulaţiei.

Tot pentru abateri în trafic oamenii legii au reţinut 22 de permise de conducere şi au retras 83 de certificate de înmatriculare.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite