Bacău: Pe drumurile din județ se circulă greu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Șoferii sunt sfătuiți să-și echipeze mașinile corespunzător înainte de a pleca la drum
Șoferii sunt sfătuiți să-și echipeze mașinile corespunzător înainte de a pleca la drum

Dacă pe drumurile naționale se circulă bine, în acest moment, pe 19 drumuri județene șoferii merg pe un singur sens. Bacăul este din nou amenințat de Cod Galben până mâine seară la ora 23.00.

În cursul zilei de astăzi s-a circulat în condiții normale pe drumurile naționale. Stratul de zăpadă nu a depășit 2 centimetri.

"S-a circula bine. Sunt și porțiuni cu gheață, însă nu s-au înregistrate blocaje auto", ne-a declarat Dumitru Nadă, secretarul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bacău.

Pe drumurile județene s-a circulat mai greu. "În continuare pe 19 drumuri județene se circulă pe un singur sens. Au acționat pe parcursul întregii zile 15 utilaje de deszăpezire", a mai spus Nadă.

Tot el a mai explicat că șoferii trebuie să acorde o atenție deosebită mâine în trafic, deoarece Bacăul va fi sub avertizare de cod galben.

"De mâine dimineață de la ora 6.00 până seara la ora 23.00 va fi cog galben. Eu sfătuiesc șoferii să nu plece la drum, deoarece se vor înregistra temperaturi extrem de scăzute și există pericolul înzăpezirii pe drumurile județene. Echiparea mașinii pentru iarnă este obligatorie pentru cei care sunt mai curajoși care vor pleca din localitate", a încheiat secretarul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Meteorologii anunță pentru ziua de mâine ninsori abundente și intensificări ale vântului. De asemenea, cantitățile de apă pot depăsi 10, 15 litri pe metru pătrat.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite