Bacău: Pantofii de la Elena Udrea, purtați de copiii de grădiniță (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de copii din Săucești se joacă "de-a moda" pe străzile comunei cu pantofii cu toc primiți de la Elena Udrea. Ei spun că săptămâna trecută, ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului le-a oferit nu doar femeilor din sat, ci și tuturor micuților pantofi din piele neagră cu toc. De aceea, mulți dintre ei, în joacă, își unduiesc șoldurile, în glumă, pe ulițele satului.

Distracția e în toi, mai ales că fiecare pereche de pantofi are și flecuri, numai bune de schimb atunci când cele vechi se tocesc prin pietroaiele satului.

"Seara, mai ales e distracție mare! Mamele noastre nu îi încalță că au picioarele umflate de la atâta treabă. Ne lasă pe noi să ne jucăm cu pantofii", a explicat Fănel Popovici, un țânc de 8 ani.

image

Radu Stan, de 6 ani, povestește cum a venit un pompier și le-a zis că Elena Udrea împarte cadouri pentru copii. "Am fugit la TIR-ul plin cu daruri. Erau niște cutii. La început am crezut că în ele sunt mașinuțe. Am fost dezamăgit. Erau pantoti cu toc pentru femei", a afirmat Radu Stan, un băiețel de 6 ani.

Pantofi, amintire "de la ministră"

Ionuț Stan, fratele său de 11 ani, este supărat că urmează să plece în tabără la mare și spera ca ajutoarele de la Udrea să fie alimente.

"Am crezut că o să ne dea conserve, ciocolată sau biscuiți. Așa, ca pentru copii. M-am trezit acasă cu o ditamai perechea de pantofi", a explicat copilul de 11 ani.

image

El mai spune că nu are ce face cu încălțările, de aceea i-a dat mamei sale. "Eu parcă ce fac cu pantofii ăștia așa de eleganți? I-am urcat pe dulap și mă uit la ei. Se pune praful. Îi am amintire de la ministră. Când mă uit la ei, parcă o văd exact pe Udrea!", a replicat Elena Stan, mama copiilor.

Nici Mihai Pralea, de 13 ani, nu este mai încântat de încălțările primite.  "I-a luat sora mea care lucrează la Bacău, la o bancă. Ea trebuie să fie elegantă, nu eu", a mărturisit copilul.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite