Bacau: PORTRET/ Mihaela Câmpeanu s-a îndrăgostit cu forţa de dans

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 22 de ani, tânăra a strâns numeroase trofee şi-i învaţă pe miri să danseze la nuntă. Mihaela a făcut dans fiind obligată de părinţi.

„Nu-mi plăcea dansul şi nu am vrut să merg la cursuri, dar nu am avut de ales. Părinţii mi-au spus că trebuie să fac asta şi i-am ascultat. Nu aveam de unde să ştiu că mă voi îndrăgosti de acest hobby“, a spus ea.

S-a îndrăgostit de dans abia după trei ani de când a învăţat primii paşi. „Prima dată mergeam la un club la Casa Armatei, dar acolo nu se făcea performanţă. Când m-am mutat la „Fiesta“ în clasa IV-a, lucrurile s-au schimbat. La 12 ani am participat la primele concursuri şi rezultatele nu s-au lăsat aşteptate“, a completat tânăra.

Are peste 100 de diplome

De-a lungul anilor a strâns peste 100 de diplome şi a urcat pe podiumurile a numeroase concursuri de dans. „Mereu m-am clasificat printre primii concurenţi. Munceam mult. De la şcoală plecam la antrenamente de patru ori pe săptămână şi sâmbăta mergeam la aerobic. Mereu am ţinut să am o condiţie fizică bună“, a mai zis fata.

Predă cursuri copiilor

Mihaela iubeşte toate dansurile, dar sufletul i s-a lipit de ritmurile latino. „Ador salsa, mambo, merenghe, jive, rumba şi tangoul argentinian. Din păcate, astfel de genuri de muzică nu se ascultă sau dansează la petrecerile băcăuanilor“, a mai zis tânăra. În prezent  ea îi învaţă pe cei mici secretele paşilor de dans. „L-am învăţat şi pe prietenul meu câţiva paşi de dans. În timpul liber învăţ eu copii, dar şi pe viitorii miri cum să pregătească valsul sau paşi de muzică populară“, a spus Mihaela. Ea spune că lecţiile de dans le predă la un club din oraş şi că deocamdată nu mai participă la concursuri.

Profil

Născută: 24 decembrie 1988, Bacău.
Studii: Este studentă la Facultatea de Sport şi Kinetoterapie din Bacău.
Familie: Este necăsătorită.

Întrebări şi răspunsuri
Ce planuri de viitor ai?
Aş dori ca în toamnă să deschid cu o echipă de oameni extrem de talentaţi un club de dans în Bacău. Aici vrem să-i învăţăm pe cei mici dansul şi să le oferim ocazia de a lua şi lecţii de pian şi canto. De asemenea, mi-am propus să învăţ samba braziliană, care se dansează anual la parade.
Este mai uşor să lucrezi cu adulţii sau cu cei mici?
Recunosc că cel mai uşor îmi este să lucrez cu cei mici pentru că sunt plini de energie şi sinceri. Automat iau şi eu starea lor şi mă binedispun. Cu adulţii nu este aşa uşor, plus că ei memorează paşii puţin mai greu.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite