Bacău: PORTRET/ Crina Mihăilă, fost tehnician dentar, asistent de magician

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra iubeşte să participe alături de magicianul Augustin la petreceri. Este asistenta lui personală şi s-a remarcat prin vitalitate şi talent muzical.

Crina a visat de la o vârstă fragedă să devină doctor. Chiar dacă nu a moştenit această pasiune de la unul dintre părinţi, a vrut cu orice preţ să devină medic stomatolog. A renunţat, ulterior, la această dorinţă din compasiune pentru oameni.

„Eu sunt o fire foarte responsabilă. Mi-era frică să nu îi fac omului ceva, sau să îi fie clientului rău din vina mea, motiv pentru care am renunţat. Mai apoi, am zis că trebuie să fac totuşi tehnică dentară“, spune ea.

Mâna dreaptă a magicianului

Zis şi făcut. A terminat şcoala de specialitate, s-a angajat la un cabinet şi a profesat trei ani ca tehnician. Între timp, a decis că nu vrea să mai lucreze în acel mediu şi a ales să devină partenera soţului ei, magicianul Augustin.

„De un an jumătate sunt asistenta lui. Merg cu el peste tot unde suntem invitaţi şi particip efectiv la numerele de magie. Din partea oamenilor am primit tot sprijinul de care am avut nevoie şi încurajări“, a mai explicat ea. Ideea de a lucra împreună cu soţul ei nu a îmbrăţişat-o cu bucurie de la început.

„Eram sceptică, el avea şi un club pentru copii, se ocupa de foarte multe lucruri şi mi se părea greu. Eu aveam o meserie care nu îmi permitea foarte multă flexibilitate, dar încet-încet, după ce am văzut ce investiţie presupune proiectul lui cu magia, am zis că e bine să mă implic şi eu, să-l ajut“, a mai adăugat ea.

La început, a vrut doar să-şi ajute soţul la organizarea spectacolelor, dar mai apoi a câştigat un rol foarte important pe scenă, cel de asistentă.

„Copiii mei vor învăţa din secretele magicianului“

„A fost o soluţie bună din punct de vedere economic. La petrecerile pentru copii cântam, făceam face painting, iar la spectacolele de magie deveneam doamna care fie era tăiată în jumătate, fie levita sub hipnoză. Nu mi-a fost niciodată frică pentru ce mă aştepta“, a mai spus ea zâmbind.

De un an şi jumătate, de când lucrează împreună, Crina a mers alături de şoţul ei la nenumărate spectacole de televiziune în ţară, dar şi în străinătate.
„Mi-a plăcut mereu să călătoresc şi acum este şansa mea. În lunile următoare voi sta însă mai mult pe acasă, fiind însărcinată în luna a treia. Sper că voi face un mic magician pe care să-l luăm cu noi în spectacole. Va fi cu siguranţă un maestru“, a mai declarat Crina Mihăilă.

Ea spune că ar mai reveni la vechea meserie doar în momentul în care va avea mulţi copii şi va fi nevoită să stea mai mult acasă pentru a se ocupa de educaţia lor. Până atunci, magia o face fericită.

„Nu o să am nimic împotrivă dacă copiii mei, la rândul lor, vor dori să-şi urmeze tatăl şi să înveţe secretele lui. Îi voi susţine până la capăt“, a încheiat ea.

Profil

Născută: 4 aprilie 1982, Adjud, Vrancea.
Studii: A absolvit Universitatea de Medicină, secţia Tehnică Dentară, Iaşi.
Familie: Este căsătorită, are un copil.

Întrebări şi răspunsuri
Cum e să lucrezi alături de un magician?
Este obositor uneori, dar pentru că majoritatea spectacolelor sunt sâmbăta şi duminica, în general sunt liberă în timpul săptămânii. E ca şi cum am fi mereu în concediu. 
Meseria de asistentă de magician e una bănoasă?
Este o meserie care ne ajută pe amândoi să trăim decent. Dacă eşti serios şi dedicat lucrurilor pe care le faci, nu vei întâmpina obstacole. Important este să te placă lumea la petrecerile la care mergi şi să vorbească prietenilor mai departe de bine de tine. Astfel, ai foarte multe invitaţii şi, implicit, bani şi succes.

Ce-i place
Crina Mihăilă iubeşte călătoriile şi echitaţia. Părinţii ei locuiesc în zona Vrancei, acolo unde au o fermă la care cresc cai, animale pe care le consideră fascinante. De asemenea, îi place să cânte muzică populară. Pentru a-şi educa talentul, a luat lecţii în acest sens de la cântăreaţa Irina Sabău.

Ce nu-i place
Tânăra nu întârzie niciodată şi nu-i suportă pe cei care fac acest lucru. Este vegetariană, aşa că meniul ei conţine doar legume şi lactate. Evită să bea sucuri, aşa că se rezumă doar la apă.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite