Bacău: Olimpicul Bogdan Acăr își începe viața de licean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 15 ani, fostul elev al Școlii din Săucești a învins inundațiile de trei ori. După ce a obținut zeci de premii la concursurile școlare de engleză și matematică, acum Bogdan vrea să le cucerească și din postura de licean.

MAI CITIȚI

Bacău:Elev din Săucești, olimpic de 10 (zece) pe linie

Plin de emoții dar și cu mari ambiții, Bogdan Acăr, olimpicul școlii din Săucești, a pășit pentru prima dată la Colegiul Național "Gheorghe Vrănceanu" din postura de licean.

Nu i-a fost ușor să termine gimnaziu cu Diplomă de Excelență deoarece inundațiile au trecut peste casa lui de trei ori. Este hotărât să lase trecutul în urmă și să fie în prima linie și la liceu.

Și-a cunoscut deja colegii de clasă și o parte dintre profesori și timid și-a ocupat locul în banca din clasa a IX-a E, profil matematică-informatică, intensiv engleză. "Vreau să fiu și aici printre primii din clasă. Știu aici că am colegi cu performanțe la învățătură și sunt conștient că voi avea mult de învățat. Vreau să rămân olimpic la engleză și în cei patru ani de liceu", a spus adolescentul.

Diriginta crede în puterea de muncă a lui Bogdan

Profesoara de geografie Doina Leonte care este și diriginta sa se mândrește cu noul ei elev.

Experiența sa de peste 20 de ani la catedră o face să creadă că Bogdan va rămâne în topul celor mai buni elevi din clasă. "La colegiul acesta este mare concurență. Toți elevii sunt foarte buni. Sunt convinsă că el va rămâne printre primii. Știu că este un elev foarte ambițios. Viața sa nu tocmai ușoară l-a făcut să fie bătăios ", a spus noua sa dirigintă. 

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite