Bacău: Noul Parc Olimpic din oraș va fi gata la începutul lunii decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul parc se va întinde pe o suprafață de 3 hectare situată între Bazinul Olimpic de Înot, Sala de Atletism și Sala Sporturilor.

Construcția noului Parc Olimpic din municipiul Bacău a intrat în linie dreaptă după doi ani de la aprobarea proiectului. Întreaga investiție se ridică la peste 2,38 milioane de lei, din care 1,98 de milioane sunt asigurați de Administrația Fondului de Mediu iar diferența din bugetul local.

Chiar dacă lucrările au demarat cu întârziere ambițiile administrație băcăuane sunt mari. "Vrem ca până pe data de 10 decembrie lucrările la noul parc să fie finalizate. Ele sunt executate de firma Garden Center Grup din București și sper să respecte termenul. Ne dorim ca spectacolele organizate cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă să se desfășoare în acest parc", ne-a spus Viorica Marcu, șeful Direcției de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bacău.

Pe lângă spații verzi în noul parc se va amenaja un teren de sport multifuncțional, un teren de fotbal cu gazon artificial și nocturnă, o pistă pentru biciclete, un patinoar în aer liber dar și o platformă pentru fitness în aer liber.

Odată cu finalizarea investiției administrația locală va renunța să mai organizeze concerte în aer liber în centrul orașului. "Toate spectacolele din oraș se vor desfășura de acum în Parcul Olimpic", a mai spus Marcu.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite