Bacău: Narcis Iustin Ianău va colabora cu unul dintre compozitorii cântăreţei Sandra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Narcis Iustin Ianau
Narcis Iustin Ianau

Narcis Iustin Ianău, ciocârlia din Bacău, adolescentul care a obţinut locul al doilea la concursul „Românii au talent" şi a impresionat întreaga ţară cu vocea sa de contratenor, promite fanilor săi o surpriză de proporţii.

Deocamdată totul este ţinut în mare secret, contractul fiind strict confidenţial. El a dezvăluit totuşi, ziariştilor de la Adevărul, faptul că săptămâna trecută a fost contactat telefonic de Sandra, cunoscuta cântăreaţă de muzică pop şi eurodance din Germania, care i-a propus să colaboreze cu unul dintre compozitorii săi preferaţi.

Am vorbit cu ea la telefon în limba engleză şi m-am înţeles foarte bine. Nu mi-a dat prea multe detalii decât că în jurul datei de 12 iulie compozitorul neamţ va ajunge în Bacău. După ce vom pune la punct un plan definitiv, voi spune mai multe amănunte", a afirmat Narcis.

„Până vine compozitorul, grădinăresc!"

El a mai adăugat că până la venirea compozitorului neamţ al cărui nume reprezintă deocamdată un secret, îşi petrece vacanţa în grădina casei sale din comuna Mărgineni.

Îmi place să gradinăresc, să iau buruiana dintre roşii şi ardei şi să îngrijesc butucii de vie. Seara citesc sau ascult muzică", a mai adăugat contratenorul.

Narcis a mai dezvăluit faptul că a promovat cu brio clasa a IX-a a Colegiului Naţional de Arte „George Apostu" din Bacău cu media 9.20.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite