Bacău: Narcis Iustin Ianău, primul concurent calificat în finală la „Românii au talent”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul concurent calificat în finala de la „Românii au talent" este vocea de aur a Bacăului, Narcis Iustin Ianău, elev al clasei a IX-a a Colegiului Naţional de Arte George Apostu.

Prin prestaţia sa, băcăuanul a reuşit să  impresioneze o ţară întreagă, care l-a votat prin SMS. El a demonstrat în faţa întregii ţări că are calităţi vocale care pot face faţă oricăror rigori artistice ale marilor scene ale lumii.

CITEŞTE ŞI: Prima petrecere de ziua lui Narcis

Fotografii în exclusivitate cu băiatul care a uimit o Românie întreagă cu vocea sa

„În biblioteca mea aveam doar caiete de școală. Acum rafturile sunt prea puține pentru atâtea cărți!“ (FOTO)

La câtava minute de la prestaţia sa, ziariştii de la Adevărul de Seară Bacău au contactat-o telefonic pe Claudia Vasilache, profesoara sa de canto de la colegiul băcăuan.

Sunt mândră de prestaţia lui Narcis şi ştiam că poate cânta perfect melodia pe care a pregătit-o. Recunosc că am avut emoţii când am văzut acel fum în jurul lui, deoarece îmi era teamă ca la un moment dat să nu-i cedeze vocea. Narcis nu m-a dezamăgit nici de data aceasta" a spus profesoara de canto.

Braşovenii din trupa „Ballance", în finala „Românii au talent". Unicul show „mâini în mâini" a impresionat întreaga ţară

Spre deosebire de prima ediţie a emisiunii, când Narcis a fost alături de doar fratele său Marius şi de tatăl său, de data aceasta în sală a fost prezentă şi mama sa, Florentina Ianău, venită din Italia ca să-l susţină.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite