Bacău: Narcis Ianău va fi ajutat de Casa Regală a României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prințesa Lia și Prințul Paul al României îl vor susține pe contratenorul băcăuan să își îndeplinească visul. Cei doi au contactat deja mai mulți prieteni care să îi găsească lui Narcis un agent în Germania, Franța sau America

Narcis Iustin Ianău, contratenorul băcăuan care a obținut locul al doilea la concursul „Românii au talent" afirmă că Prințesa Lia și prințul Paul al României i-au fost alături pe toată perioada desfășurării concursului.

La doar o zi după prima apariție a lui Narcis pe scena Pro tv-ului, prințesa Lia l-a contactat pe băcăuan și i-a promis că îl va lua sub protecția Casei Regale.

Sunt convins că mă vor ajuta așa cum mi-au promis! De multe ori m-au sunat la telefon și m-au încurajat. Ba chiar au fost în sală la marea finală. Eu eram în culise, iar Alteța-Sa în public și m-a încurajat la telefon!", a afirmat Narcis.

De partea cealaltă, PR-ul Casei Regale, Carmen Ștefan a confirmat că, atât prințul Paul cât și prințesa Lia, au planuri mari cu contratenorul băcăuan.

Nu este primul tânăr pe care Altețele Lor îl ajută. Trei studenți români studiază la Academia Regală de Muzică din Londra și sunt ajutați cu 15.000 de lire sterline pe an. Cu siguranță, Narcis va fi și el ajutat", a declarat PR-ul Carmen Ștefan.

„Narcis va avea un destin aparte!"

Concret, prințul Lia și prințul Paul au contactat deja mai mulți prieteni din afara României, pentru a-i găsi lui Narcis un impresar din Germania, Franța sau America.

Totodată, săptămâna viitoare tânărul contratenor se va întâlni la reședința celor doi din București pentru a-i oferi pentru început o bursă simbolică din partea „Fundației Prințul Paul pentru România", în valoare de 1.000 de euro.

El va fi cazat la un hotel de lux din centrul capitalei. „Îi felicit din toată inima pe toți cei care au participat la concurs și pe cei care au organizat acest minunat spectacol. Narcis va avea, fără îndoială, un destin aparte!", a  declarat Alteța sa Regală, Prințesa Lia a României.

Mă bucur să aflu că prințesa Lia mă va sprijini și sper să o facă cât mai mult timp. Visul meu este să cânt pe marile scene ale lumii. Nu știu dacă în România am șanse să-mi îndeplinesc această dorință", a spus Narcis Iustin Ianău când a aflat de supriza pregătită de cei doi susținători regali ai săi.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite