Bacău: Narcis Ianău și-a făcut într-o lună peste 5.000 de prieteni pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Contratenorul băcăuan nu vrea ca la finala concursului „Românii au talent" să-și dezamăgească fanii. El refuză să dezvăluie cum va arăta momentul artistic pe care îl va prezenta, însă promite că va fi unul „incendiar și la înălțime"

MAI CITIȚI:

Narcis Ianău are nevoie de voturile băcăuanilor pentru a câştiga finala

Contratenorul băcăuan, Narcis Iustin Ianău, elev al clasei a IX-a de la Colegiul Național de Arte „George Apostu", cel care a ajuns în finalele concursului „Românii au talent" face față cu greu miilor de fani care i s-au atașat pe pagina de Facebook.

El recunoaște că, după prima sa apariție televizată a ajuns o mică vedetă. Oamenii întorc capul după el pe stradă, dă autografe oriunde se duce, ba chiar are câțiva fani declarați. „Este o fetiță în clasa a II-a care zilnic vine la ușa clasei mele că vrea să mă vadă. Mă prinde în brațe și-mi zice că îi place cum cânt. Zilnic vine în fața clasei mele și bagă capul pe ușă. Eu ies și vorbesc câteva clipe cu ea", a afirmat Narcis Ianău.

Nici look-ul său nu mai este cel de altădată. Narcis nu mai iese în oraș fără gel în păr, fond de ten discret, o eșarfă în jurul gâtului și guletul ridicat. „De când am apărut la televizor m-am schimbat. Mă cunoaște lumea și am simțit nevoia să îmi îmbunătățesc înfățișarea. Sunt atent la detalii", a mai recunoscut adolescentul.

 Alți 3.000 de prieteni în aștetare

Narcis recunoaște că pagina sa de Facebook a ajuns la 5.000 de prieteni, adică limita maximă. Ba mai mult, mai are încă 3.000 de tineri în așteptare care dorescă să-i fie prieteni. „M-am gândit să-mi mai fac o altă pagină de socializare, însă am renunțat. Am să rămân cu cei 5.000 pe care îi am până acum. Oricum, nu prea am timp să stau la calculator", a mărturisit el. În următoarele două săptămâni, Narcis este ocupat cu pregătirea melodiei cu care va participa în finala concursului.

Vrea cu tot dinadinsul să fie ceva special, care să uluiască pentru a treia oară întreaga țară. „Nu vreau să dezvălui nimic din felul cum mă pregătesc pentru finală, însă, vreau să mă prezint în fața publicului așa cum știu eu mai bine. Lucrez zilnic cu profesoara mea de canto de la clasă, Claudia Vasilache. Vreau să mă prezint la înălțime", a spus Narcis.

El recunoaște că indiferent de cât de stăpân pe el va fi, pe scenă va avea, cu siguranță, emoții. „Nu mi-e frică de vreun finalist anume, ci de toți finaliștii. Mi se par foarte buni toți!", a mai adăugat tânărul din Bacău.  

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite