Bacău: Mihaela şi Sorin Jitaru-Ichimaş, cea mai puternică familie din Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela, Sorin şi copiii lor
Mihaela, Sorin şi copiii lor

Cei doi soţi, legitimaţi la Clubul SC Bronx din Bacău, ridică aproape zilnic greutăţi de peste 100 de kilograme. La antrenamentele lor participă şi fiul lor Ştefan (5 ani) şi Maria (1 an). Dacă băieţelul îndrăgeşte deja boxul, bebeluşa a început deja să ridice gantere de 1 kg.

Sunt împreună de opt ani şi viaţa lor înseamnă sportul. Sala de antrenament le este a doua casă, iar salteaua şi halterele, cele mai familiare obiecte. Nu cunosc expresia „nu pot" şi orice antrenament înseamnă un examen de voinţă, din care soţii Mihaela şi Sorin Jitaru-Ichimaş ies mereu învingători. Sunt legitimaţi la clubul băcăuan Bronx şi afirmă deschis că atunci când simt bara de haltere în mâini şi salteaua sub tălpi viaţa lor devine de 100 de ori mai frumoasă. Ambii au început sportul cu atletismul, iar apoi s-au îndrăgostit de lupta corp la corp cu un adversar.

Un reportaj despre cei doi sportivi, aflaţi din săptămânalul ADS Bacău, care apare la chioşcuri în fiecare joi. Ziarul costă 0.90 de lei şi are  24 de pagini, cu analize, reportaje şi anchete despre problemele băcăuanilor.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite