Bacău: Mașini blocate din zelul Primăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mașinile au scăpat de sub ”sechestru” după ce pilonii au fost demontați
Mașinile au scăpat de sub ”sechestru” după ce pilonii au fost demontați

Mașinile parcate în fața Poliției Municipiului Bacău au fost blocate de muncitorii Primăriei, care s-au apucat cu sârg să monteze 60 de piloni metalici pe marginea drumului.

Conform expresiei "muncim, nu gândim", într-un mare exces de zel, lucrătorii Direcției de Servicii Publice din subordinea Primăriei au blocat mașinile parcate în zonă.

Proprietarii autoturismelor  "sechestrate" și-au pus mâinile în cap atunci când au găsit  "surpriza". "Eu acuma ce fac? De ce nu ne-a anunțat de dimineață ca să nu o mai parchez aici? Chiar nu înțeleg ce e în capul celor care s-au apucat să monteze pilonii ăștia și mi-au blocat mașina", a afirmat plin de năduf agentul de poliție de la arestul IPJ, Cătălin Pietraru, care s-a trezit cu mașina personală prinsă între piloni.

Primăria Bacău afirmă că montarea stâlpilor metalici a fost realizată la solicitarea Poliției și că anunțul de eliberare a zonei s-a făcut cu o zi înainte. "Acolo oricum era un indicator de «parcarea interzisă». E o zonă de protecție pentru arestul poliției. Trebuie să protejăm instituția", a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Pentru "eliberarea" mașinilor "prizoniere" muncitorii Primăriei au fost nevoiți să scoată din ciment  pilonii proaspăt montați.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite