Bacău: „Magia Operei“, spectacol de caritate la „Mihail Jora“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Orchestra va interpreta arii ale marilor compozitori ai lumii
Orchestra va interpreta arii ale marilor compozitori ai lumii

Evenimentul de la Filarmonică se află la a treia ediţie. În acest an, invitată de onoare este soprana Mirela Zafiri. Orchestra Filarmonicii „Mihail Jora“, alături de cunoscuta soprană Mirela Zafiri, va oferi în această seară un spectacol de caritate al cărui scop final este strângerea de fonduri pentru copiii defavorizaţi din judeţ.

Aflat la cea de a treia ediţie şi intitulat sugestiv „Magia Operei“, spectacolul le va oferi iubitorilor acestui gen de muzică posibilitatea să asculte fragmente din opere ale unor compozitori celebri. Concertul va începe la ora 18.30, iar dirijor va fi Adrian Petrescu, prim oboist al Filarmonicii „George Enescu“ din Bucureşti şi dirijorul ansamblului cameral de suflători „Romanian Brass“.

„Se vor interpreta opere compuse de Bizet, Ceaikovski, Verdi, Strauss, Puccini, Offenbach, Rossini şi John Lennon. Mirela Zafiri este o tânără interpretă cu o carieră impresionantă, care a obţinut premii şi trofee la numeroase concursuri naţionale şi internaţionale“, a spus Ozana Kalmuski Zarea, directorul artistic al Filarmonicii „Mihail Jora“.

Banii vor fi donaţi

Evenimentul din această seară este organizat de Lions Club „Moldova“. Banii strânşi prin susţinerea acestui spectacol vor ajunge la copiii defavorizaţi din comuna Coloneşti.

„Sunt 25 de copii instituţionalizaţi în Coloneşti pe care noi vrem să-i ajutăm. În funcţie de ce bani se vor strânge din donaţii vrem să ajutăm şi o serie de copii cu rezultate deosebite la învăţătură“, a spus Ioan Mocanu, preşedintele Lions Club „Moldova“. Intrarea la concert va fi liberă pentru toţi băcăuanii. Banii vor fi strânşi din donaţii.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite