Bacău: Lenjerie murdară ”made in Germany” pentru sinistrații din Mărgineni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei TIR-uri ticsite de haine vechi și folosite i-au indignat la culme pe cei loviți de ape. Oamenii jigniți au aruncat mai bine de jumătate din bunurile primite la gunoi sau le-au dat foc când au descoperit "ajutorul" nemțesc.

Locuitorii comunei Mărgineni, lovită în urmă cu o lună de inundații, susțin că au ajuns bătaia de joc a nemților. Trei TIR-uri încărcate cu ulei, paste făinoase și haine vechi, aduse în urmă cu șase zile de o asociație umanitară din Germania reprezintă motivul supărării oamenilor.

După ce lucrurile au fost împărțite din poartă în poartă, bucuria sinistraților a fost de scurtă durată. "M-am trezit cu două cutii pline de haine vechi și folosite. Am găsit chiar și lenjerie intimă folosită și murdară. Aveam o altă părere despre nemți", a afirmat Mariana Ciobanu, sinistrată.

De jena copiilor, femeia a aruncat la ghena de gunoi o parte dintre rufele uzate. A mai păstrat câteva, însă nici pe acestea nu crede că le va îmbrăca vreodată.

Marian Ciobanul, capul familiei, este convins că astfel de ajutoare nu-I va scoate niciodată din necaz. Pentru refacerea locuinței cuprinse de ape, spune că, are nevoie de materiale de construcții și bani.

"Cum oare la cei necăjiți ajung numai haine vechi? Nimeni din toată Germania nu a avut cinci frigidere noi ca să le dea la oamenii ăștia amărâți din Mărgineni?", se întreabă bărbatul.  

Mai multe amănunte citiți în

image
Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite