Bacău: Întâlnire jubiliară dedicată lui Stelian Preda

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele care iubesc teatrul vor putea participa în această după-amiază, cu începere de la ora 17.30, la o manifestare dedicată actorului băcăuan Stelian Preda, care a ajuns la venerabila vârstă de 75 de ani.

Cei care l-au urmărit pe scenă în ultimele decenii sunt aşteptaţi la Centrul Internaţional de Cultură „George Apostu“. Aici, oameni de cultură, actori, regizori şi rude ale sărbătoritului vor aduce pe rând un omagiu actorului prin prisma proiectului „Vieţile unui vis - Teatrul“, iniţiat de instituţia de cultură.

Maestrul va fi prezent

„Manifestarea se vrea a fi un spectacol în cinstea unui mare actor, care a contribuit la destinul naţional al scenei dramatice. În cadrul evenimentului, cunoscuţi ai lui Stelian Preda vor da frâu liber gândurilor, sentimentelor şi amintirilor, în încercarea de a împlini portretul unei remarcabile existenţe artistice“, ne-a spus Geo Popa, directorul Centrului de Cultură „George Apostu“.

Aşadar, cei care îl cunosc pe Stelian Preda sau care care vor să-i strângă mâna sunt aşteptaţi la sediul instituţiei de cultură de pe strada Cârgului nr. 18. Organizatorii spun că proiectul este menit să treacă în revistă toate aniversările personalităţilor de marcă ale Bacăului.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite