Bacău: Înscrierile pentru Bacalaureat sunt în grafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii vor întra în Bacalaureat de luna aceasta.
Elevii vor întra în Bacalaureat de luna aceasta.

Pe data de 20 ianuarie elevii de clasa a XII-a vor susține proba de evaluare a competențelor digitale din cadrul Bacalaureatului 2010. La ora 11.00 secretarul comisiei și va asigura multiplicarea subiectului și la 12.30 elevii vor susține proba în fața calculatoarelor.

Timpul alocat pentru examenul de evaluare a competențelor digitale din cadrul Bacalaureatului 2010 va fi de 90 de minute. De asemenea, conform ultimelor informații din metodologia de Bacalaureat, candidații de la Bac vor susține probele lingvistice și digitale și cu profesorii de la clasă.

Pâna în acest an, elevii erau evaluați de o comisie alcatuită exclusiv din profesori veniți de la alte unitați de învătământ.

Între 15 și 17 februarie va avea loc evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română.

Intre 17 și 19 februarie se va susține proba orală la limba maternă. Probele scrise debutează cu cea la română, pe 28 iunie, iar pe 30 iunie are loc proba obligatorie a profilului și specializării.

Rezultatele se afisează pe 4 iulie, contestațiile urmând să fie rezolvate pe 6 și pe 7 iulie. Pe data de 8 iulie vor fi afișate rezultatele finale.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite