Bacău: Incendiul de la Vasion a izbucnit de la un calorifer uitat în priză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La această concluzie au ajuns pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Bacău după ce au finalizat cercetările la faţa locului.

„Cercetarea desfăşurată de comisia mixtă formată din pompieri şi poliţişti a condus la faptul că incendiul a avut drept cauză probabilă efectul termic al curentului electric al unui aparat electric de încălzire lăsat sub tensiune nesupravegheat. În urma incendiul au ars bunurile materiale depozitate în standurile comerciale din interiorul depozitului, acoperişul s-a prăbuşit şi pereţii clădirii au fost deterioraţi", declară Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al ISUJ Bacău.

CITEŞTE ŞI: GALERIE FOTO / Incendiu de proporţii la Complexul Comercial Vasion din Bacău

Pentru că a ignorat regulile de prevenirea incendiilor, unul dintre patronii depozitului a fost amendat de militari cu 3.000 de lei.

Incendiul izbucnit vineri seara la depozitul Vasion a fost stins după aproape trei ore. ISUJ Bacău a acţionat cu toate autospecialele din dotare,  inclusiv cu maşini de la Oneşti şi Moineşti, iar în ajutorul lor au mai sărit şi pompieri de la trei societăţi private.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite