Bacău: În oraș se înființează a treia secție de poliție

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până la sfârșitul primului trimestru din 2010, băcăuanii vor avea a treia secție de poliție. Unitatea va funcționa în fostul sediul al Evidenței Populației.

Conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Bacău a hotărât, ca în oraș, să se înființeze cea de a treia secție de poliție până la sfârșitul primului trimestru din 2010. Decizia a fost luată ca urmare a faptului că celelalte două secții deja existente sunt supraglomerate cu diferite cazuri.

Noul sediu va funcționa în vechea clădire de Evidență a Populației. "Au fost finalizate lucrările de reparație în clădire, spațiul fiind compartimentat corespunzător. Urmează ca în cel mai scurt timp să rezolvăm și problema angajaților", a declarat Vasile Oprișan, comisar șef în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Bacău.

Tot el a mai explicat că necesitatea acestei secții a rezultat ca urmare a numărului tot mai mare de infracțiuni în cartierul CFR, Stadionului, cartierul Tic Tac, Milcov și Alecu Russo.

"Oamenii ne-au cerut să înființăm un nou serviciu de poliție întrucât ei se pot adresa mult mai ușor agenților de poliție pentru a face reclamații", a mai spus comisarul șef.

La nivelul Inspectoratului au fost sesizate în 2009 un număr de 21.622 de infracțiuni la nivelul întregului județ în mare parte de natură judiciară și economică.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite