Bacău: Hoții inteligenți au dat lovitura la mall / Într-o oră au furat haine de 8.500 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toate bunurile au fost însă recuperate după ce o patrulă de poliție aflată în parcarea complexului comercial i-a oprit pe suspecți pentru legitimare.

Doi tineri din Iași sunt cercetați penal de polițiștii băcăuani după ce au fost prinși cu haine furate din magazinele unui mall. Valoarea prejudiciului se ridică la 8.500 de lei și a fost recuperat. Pentru sustragerea articolelor de îmbrăcăminte și încălțăminte, Bogdan I. (21 ani) și Luisa S. (18 ani) au folosit două genți confecționate dintr-un material ce nu permitea declanșarea alarmei atunci când ieșeau din magazin.

„A fost controlat și autoturismul celor doi, ocazie cu care au fost identificate în total 3 perechi de pantofi, 13 perechi sandale, 2 costume de haine bărbăteşti, 21 pantaloni tip blue-jeans, 1 pantalon sport şi 4 rochii, toate de diferite mărci, pentru care cei doi nu aveau documente de provenienţă", a spus Narcisa Butnaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Bunurile au fost furate în interval de o oră și niciun agent de pază nu a observat nimic. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore și vor fi prezentați procurorului cu propunere de arestare preventivă.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite