Bacău: Finanțiștii invită patronii la discuții

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţiştii băcăuani invită, joi, 23 septembrie, administratorii de societăţi comerciale la discuţii pe marginea codului fiscal. Este pentru prima dată când are loc o astfel de întâlnire.

Dacă deţineţi o societate comercială şi plătiţi dări către stat atunci vă puteţi înscrie pe lista participanţilor la această întâlnire. Aşa puteţi afla ultimele noutăţi pe linie de finanţe şi puteţi cere lămuriri direct de la conducerea Administraţiei Finanţelor Publice a municipiului Bacău.

"Întâlnirea va avea loc joi, 23 septembrie, la sediul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Bacău din strada Dumbravei. Vor participa directorul Administrației Finanțelor Publice a municipiului Bacău și reprezentanți ai Direcției Generale de Finanțe Bacău. Cei interesați sunt rugați să confirme participarea", a declarat Adrian Anghel, purtător de cuvânt DGFP Bacău.

Pe lângă discuţiile legate de codul fiscal, contribuabilii băcăuani pot veni cu propuneri şi sugestii legate de activitatea fiscală. Organizatorii spun că, dacă întâlnirea va avea rezultate, iar agenţii economici se vor arăta interesaţi de astfel de întruniri, atunci evenimentul se va repeta la intervale de timp stabilite de comun acord cu invitaţi.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite