Bacău: Fachirul Arvat, cu tălpile goale pe săbii ascuțite (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fachirul Arvat (31 de ani), originar din Republica Moldova, însă stabilit de un an în Piatra Neamț, a făcut o demonstrație de curaj la Arena Mall.

În fața unui public dornic de senzații tari, el a stat cu tălpile goale pe lame de săbii ascuțite.

image

El a povestit că de copil a fost un împătimit al sporturilor extreme și de la zece ani și-a trăit viața numai pe muchie de cuțit.

image

"La zece ani mama m-a dat la un iluzionist ca să învăț câte ceva de la el. Este vorba despre Saveli Moscin, care îmi este aproape ca un al doilea tată.Apoi au urmat și alte lucruri pe care le-am învățat, din ce în ce mai complexe", a explicat fachirul.  

image

Refuză ca fiica sa să-i calce pe urme

El a mai adăugat că până la 30 de ani a refuzat să aibă o relație serioasă cu vreo fată, tocmai fiindcă era conștient că meseria sa este una riscantă.

image

"Nu vroiam ca eu să pățesc ceva și cineva să sufere din cauza mea. De aceea, până la 30 de ani n-am vrut să am nicio iubită stabilă. Însă, brusc, la 30 de ani m-am îndrăgostit. În două săptămâni am decis că mă voi însura. Soția mea e din Neamț și face studii în Bacău", a mai explicat Arvat.

Refuză să-ți închipuie că fiica sa va fi dornică de adrenalină, ca el. "E fată! Sper să semene cu maică-sa. Acum e micuță, are 2 luni", a mai adăugat Arvat. Părinții săi au aflat în urmă cu un an că fiul lor este fachir.

"Ai mei au crezut că eu sunt doar iluzionist. Îmi ascundeam mereu fața cu o pânză neagră, ca să nu mă recunoască părinții mei. Până la urmă le-am spus și s-au crucit. Acum mă sună înainte de câte o reprezentație și îmi spun «baftă!»", a afirmat el.

17 ore sub pământ

Arvat are în palmares tot felul de ciudățenii. A dormit 17 ore sub pământ și a stat îngropat trei ore în cioburi de sticlă.

Și-a propus ca în următoarea perioadă să treacă 50 de motociclete pe abdomenul său și să stea sub duș 100 de ore.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite