Bacău: Elvila a inaugurat cel mai mai mare magazin din provincie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acesta este cel de-al 54-lea magazin de mobilă deschis de Elvila și va fi deschis pentru public de luni până duminică, inclusiv, între orele 09.00 - 21.00

Retailerul de mobilă Elvila, deţinut de omul de afaceri Viorel Cataramă , a deschis în Bacău cel mai mare magazin de mobilă din provincie și unul dintre cele mai mari ale reţelei.

Noul magazin este situat pe strada Calea Republicii,nr.181 în incinta Hello Shoping Park și se întinde pe o suprafaţă totală de 5.400 de metri pătrați. În noul magazin clienții vor putea alege din  toată gama de produse a companiei :dormitoare, bucătării, canapele și saltele relaxa...toate la preț  de producător!

Pentru cei interesați în achiziționarea de mobilă, Elvila oferă și posibilitatea achiziționării de produse în 12  rate sau prin card avantaje cu dobânda zero. În prezent,  Reţeaua Elvila numără peste 50 de magazine, proprii sau în franciză. Compania deţine şi trei unităţi de producţie a mobilei.

În acest moment, Bacăul are cel mai mare magazin de mobilă. Am așteptat puțin, știți lși dumneavoastră că acum doi ani prețurile erau foarte mari, piața s-a reglat între timp și acum am putut să venim să deschidem un magazin pentru Bacău", a declarat Viorel Cataramă, la inaugurarea noului magazin.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite