Bacău: Elev accidentat de o dubă plină cu deținuți

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii Penitenciarului Bacău spun că, șoferul autospecialei nu a mai putut evita minorul care a apărut brusc pe carosabil și l-a accidentat ușor. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Evenimentul rutier s-a petrecut astăzi, în jurul prânzului, în fața Primăriei Odobești. Autoduba Penitenciarului Bacău transporta, la unitatea de detenție Vaslui, 11 persoane private de libertate.

Când a ajuns în localitatea Odobești, la circa 40 de metri de o trecere de pietoni a surprins și accidentat un copil.

"Un minor a coborât dintr-un microbuz şcolar şi s-a angajat să traverseze şoseaua, fără să se asigure, prin faţa microbuzului. Şoferul, observând intenţia copilului a frânat şi a efectuat o manevră de evitare către stânga, acroşându-l cu partea dreaptă faţă", ne-a declarat Mădălina Mătăsaru, purtător de cuvânt la Penitenciarul Bacău.

Victima a suferit leziuni ușoare la cap și a fost transportată la Spitalul Județean Bacău pentru a fi examinat de medicii specialiști.

Deținuții și agenții care-i însoțeau nu au suferit leziuni. Cu toții au fost preluați de o altă mașină și transportați la Vaslui.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite