Bacău: EXCLUSIV Narcis Ianău: „Am inima cât tot pieptul. Poate chiar mai mare!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acestea sunt cuvintele tânărului de 16 ani, elev al clasei a IX-a de la Colegiul Național de Arte „George Apostu", spuse ziariștilor de la Adevărul de Seară Bacău, la câteva ore după ce publicul a decis că merită primul loc în semifinala emisiunii „Românii au talent".

Nu credeam că voi avea vreodată asemenea trăiri! Sunt de-a dreptul fascinat de tot ce mi se întâmplă. Toată lumea mă felicită", a mai adăugat Narcis.

Contratenorul de 16 ani a lăsat fără cuvinte o țară întreagă, pentru a doua oară, după ce a interpretat vineri seara pe scena Pro Tv - ului piesa „Andante" de compozitorul venețian Tomaso Giovanni Albinoni.

De fapt, aceasta este o lucrare instrumentală, însă mai apoi a fost pusă și pe versuri pentru voce. Narcis și-a ales piesa, pentru că știa că se potrivește cu toate calitățile sale vocale. Este vorba despre disperarea unui bărbat care nu-și mai găsește iubita și el o tot caută în zadar", a explicat Claudia Vasilache, profesoara lui Narcis de canto, de la Colegiul de Arte.

Contratenorul a pregătit trei săptămâni interpretarea piesei muzicale. „N-a fost greu. Mi-a plăcut și am cântat-o cu ușurință", a mai zis elevul Colegiului de Arte din Bacău.

Florentina Ianău, mama sa, afirmă că este și ea copleșită de sucesul pe care în are fiul său. „Nu mai plec prea curând în Italia, acolo unde am muncit opt ani. Vreau să stau lângă el, ca să îi fiu aproape în toată această perioadă", a spus Florentina Ianău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite