Bacău: Dulciuri şi colinde pentru copii, la bradul ecologic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii primăriei împodobesc bradul cu instalaţii luminoase
Angajaţii primăriei împodobesc bradul cu instalaţii luminoase

Instalaţiile pomului montat în faţa Casei de Cultură vor fi aprinse mâine. Cei mici vor primi dulciuri şi vor asculta colindele lui Ducu Bertzi.

Bradul de Crăciun se va aprinde mâine în piaţeta din faţa Casei de Cultură din Bacău. Locuitorii oraşului sunt invitaţi la festivitate, începând cu ora 16.00. Atunci vor urca pe scenă copiii de la „Şcoala Steluţelor“, dar şi elevi de la Liceul de Artă „George Apostu“.

Ducu Bertzi va fi acompaniat de copii
Nu vor lipsi nici micuţii talentaţi de la Palatul Copiilor şi trupa Boboceii, condusă de artista Maria Şalaru. „Invitatul special al serii este artistul Ducu Bertzi, care va fi acompaniat de aceste formaţii de copii talentaţi. Fireşte, va veni şi Moş Crăciun, care le va aduce copiilor dulciuri şi alte surprize“, a spus Ionuţ Tomescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei. Ducu Bertzi se declară emoţionat atunci când este vorba despre publicul din Bacău.

„Am mai avut concerte în Bacău. De fiecare dată am simţit un public cald, iubitor al muzicii de calitate“, ne-a spus artistul, care va interpreta piese din albumul „Colinde, Colinde“ din 2009. Bradul de Crăciun, care măsoară aproximativ 15 metri, a fost amplasat în Pieţa Tricolorului.

Pomul este realizat dintr-un schelet metalic, împodobit cu cetină. „Am decis să nu mai cumpărăm pomi tăiaţi din pădure, ci să-l realizăm pe un schelet metalic deoacere este mai ecologic şi mai eficient“, a explicat Viorica Marcu, directorul Direcţiei de Salubritate şi Spaţii Verzi, din cadrul Primăriei Bacău.

Municipalitatea a achiziţionat în acest an instalaţii în valoare de peste 100.000 de lei, pentru a extinde aria străzilor amenajate. Brazi de dimensiuni mai mici, realizaţi tot pe schelete metalice, vor sta aprinşi pe toată perioada Sărbătorilor de Iarnă.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite