Bacău: Doi minori izbiți pe zebră/Șoferița a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi copii în vârstă de 12 ani au fost loviți în această după amiază pe o trecere de pietoni din centrul orașului. Șoferița a fugit de la locul accidentului, însă martorii au reținut numărul mașinii și au sunat imediat la Poliție. Fugara a fost prinsă după câteva minute și dusă la sediu pentru declarații.

Cei doi băieți au pășit împreună pe trecerea de pietoni și când mai aveau doar câțiva metri o șoferiță i-a lovit în plin și i-a trântit pe asfalt.

Când a văzut că victimele se țin pe propriile picioare a apăsat piciorul pe accelerație și și-a văzut de drum. Totul s-a petrecut sub ochii trecătorilor care au reținut numărul mașinii și au sunat la Poliție.

„Copiii veneau dinspre bibliotecă. Am văzut mașina, închisă la culoare, care i-a lovit pe amândoi. Unul a fost lovit la genunchi și avea și pantalonul rupt. Femeia de la volan nu a coborât să vadă cum se simt, dacă sunt răniți grav ci a plecat mai departe. M-am uitat bine la număr, l-am memorat și când cineva a sunat la Poliție să anunțe accidentul le-am spus și numărul de înmatriculare. Putea să-i omoare", ne-a declarat Irina Dolban, martor la accident.

Oamenii legii au reușit să o prindă în câteva minute și au dus-o la sediu pentru audieri. "Este vorba despre Elena M., în vârstă de 49 de ani, pe numele căreia s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului. Copiii au fost duși la spital, nu au suferit leziuni osoase însă li se fac investigații amănunțite", a spus inspectorul Gabriel Ștefănescu, ofițer în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite