Bacău: Descinderi la locuințele traficanților de alcool

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de percheziţii şi mai multe persoane aduse la audieri. Acesta este bilanţul unei ample acţiuni desfăşurate astăzi de procurorii DIrecţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Bacău, Iaşi, Suceava și Neamț împreună cu poliţiştii de frontieră şi cei de la Serviciul de Investigare a Fraudelor.

Mascaţii au descins de dimineaţă în aproximativ 80 de locaţii din judeţele din Moldova pentru a anihila o reţea bănuită că se ocupa cu evaziunea fiscală cu alcool.În acest moment, procurorii DIICOT încearcă să afle cât mai multe detalii despre modul în care acţiona reţeaua.

Se pare că membrii acesteia produceau alcoolul în mai multe locaţii după care îl comercializau.Printre persoanele care au intrat în atenţia procurorilor se numără şi omul de afaceri Cezar Acatincăi, care deţine un depozit angro în municipiul Paşcani, potrivit Mediafax.

În momentul în care autorităţile ar fi descins în depozitul său, omului de afaceri i s-ar fi făcut rău, necesitând îngrijiri medicale. Acesta ar fi spus că este la zi cu toate plăţile către stat şi că nu cunoaşte motivele pentru care este anchetat, potrivit aceleiaşi surse.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite