Bacău: Cu a treia țigară și-a incendiat iubita stropită cu benzină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jenică Mihăilescu a dat dovadă de o cruzime rar întâlnită când i-a dat foc prietenei sale pe care a stropit-o cu benzină. Tânără de 20 de ani internată la spital cu arsuri pe 60% din suprafața corpului a fost transportată ieri în Capitală.

Pentru a-și ascunde fapta, Jenică Mihăilescu (40 de ani) a spus medicilor că Alexandra Vranciu (20 de ani) a luat foc după explozia unei butelii. Surse din anturajul fetei afirmă că Jenică ar fi stat trei zile în spital, în rezerva în care era internată.

Bărbatul i-a luat telefonul tinerei pentru a nu putea lua legătura cu familia. Conducerea spitalului susține însă că bărbatul a stat în spital până luni, când a dispărut și de atunci este căutat de poliție.

El a fost dat în urmărire națională și în consemn la frontieră, iar cazul este în atenția Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău. Potrivit cercetărilor, Jenică i-a dat foc fetei pentru că ar fi întârziat la întâlnirea pe care o avea cu el și astfel a vrut să o pedepsească.

Potrivit unor apropiați, pe 8 ianuarie, Jenică i-ar fi zis fetei să iasă din casă în 40 de minute, iar aceasta nu a coborât la timp. Gestul tinerei l-a înfuriat la culme pe bărbat. Acesta a urcat-o în mașină și au plecat la Săucești.

Nu era singur, ci cu prietenul lui cel mai bun, Corneliu Grigoraș (33 de ani). S-au oprit la un bar din Săucești unde bărbații au băut câte 50 de grame de votcă cu suc. Apoi, au plecat toți trei pe malul Siretului.

A aprins focul cu un chiștoc de țigară

Jenică și Corneliu au scos-o pe fată din mașină și au stropit-o cu benzină dintr-un bidon pe care prietenul fetei îl avea în portbagajaul mașinii. Apoi, Jenică a fumat în fața Alexandrei trei țigări.

Ultimul chiștoc l-a aruncat pe tânăra îmbibată cu benzină. După ce fata a luat foc, cei doi au stins flăcările și au dus-o pe Alexandra la Spitalul Județean Bacău, unde le-au spus medicilor că a ars în urma unei explozii provocate de o butelie.

Familia tinerei a cerut ieri transferarea acesteia la un spital din Capitală. „Pacienta este stabilizată medical. Are arsuri de gradele II și III pe 60% din suprafața corpului. A fost transferată la un spital din București la solicitarea familiei", a declarat Mirela Romaneț, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite