Bacău: Criminalul din CFR a fost trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorin Grozavu riscă să stea după gratii până la 25 de ani
Dorin Grozavu riscă să stea după gratii până la 25 de ani

Dorin Grozavu (34 ani), cel care în luna august a ucis-o cu bestialitate și îngropat-o în spatele casei, din cartierul CFR, Bacău, pe Cristina Irava (11 ani) a fost trimis în judecată de procurori.

Anchetatorii au strâns toate probele în dosar, iar autorul va trebui acum să răspundă în fața judecătorilor pentru acuzația de omor calificat. Cu un cazier destul de bogat, Grozavu și-a recunoscut și a susținut chiar că regretă.

"A cooperat cu noi pe tot parcursul anchetei. A recunoscut de la început, chiar ne-a și condus și la locul unde îngropase cadavrul", ne-a declarat Felix Bănilă, procurorul de caz.

La audieri, suspectul a relatat cu lux de amănunte cum a bătut-o, înjunghiat-o și după ce a omorât-o a violat-o. În urma efectuării necropsiei și a testelor de laborator, violul nu s-a mai confirmat.

"El spune că a abuzat de victimă când aceasta era deja moartă, dar această faptă pentru că nu s-a confirmat", Felix Bănilă, procuror de caz.

A ucis-o cu sânge rece

Cristina Irava, copila care a fost ucisă cu sânge rece în vara acestui an, avea doar 11 ani. Îl cunoștea pe autor pentru că făcea parte din cercul de prieteni al unchiului său.

În seara crimei copila a mers la locuința lui să-i ducă bicicleta. S-a urcat într-un copac să ia fructe și acolo a fost surprinsă de Dorin Grozavu care s-a enervat și a început să o lovească.

A dus-o în casă unde a bătut-o fără milă, a lovit-o cu o bucată de lemn în cap și pentru că nu murea a început să o înțepe cu o șurubelniță  în cap și torace.

După ce a ucis-o a îngropat-o în grădină, pe malul unui pârâu, acolo unde a fost găsită a doua zi. Pentru fapta săvârșită, autorul riscă să petreacă după gratii până la 25 de ani.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite